Συμβουλευτική για Θερμοκήπια
Συμβουλετική για Θερμοκήπια

Η IA Agro παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο κομμάτι του Θερμοκηπίου. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό του θερμοκηπίου, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου περιβάλλοντος και καλλιέργειας, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων άρδευσης και υδρολίπανσης καθώς και τον έλεγχο της καλλιέργειας

Υδροπονικά Συστήματα
Υδροπονικά Συστήματα

Η Υδροπονία αναφέρεται στη χρήση οποιασδήποτε μεθόδου καλλιέργειας φυτών εκτός εδάφους. Αυτή η τεχνική επιτρέπει καλύτερο έλεγχο του ριζικού περιβάλλοντος, το οποίο σε συνδυασμό με το ελεγχόμενο περιβάλλον καλλιέργειας, έχει ως αποτέλεσμα τις αυξημένες αποδόσεις και την υψηλότερη ποιότητα καλλιέργειας.

Ακουαπονικά Συστήματα
Ενυδρειοπονικά Συστήματα

Η Ενυδρειοπονία είναι μια συμβιωτική μέθοδος που συνδυάζει την υδατοκαλλιέργεια με την υδροπονική καλλιέργεια. Αυτή η τεχνική ελαχιστοποιεί τη χρήση τεχνητών θρεπτικών συστατικών (λιπάσματα) και μειώνει το κόστος παραγωγής φυτών.

Εσωτερική Καλλιέργεια
Συστήματα Καλλιέργειας Εσωτερικού Χώρου

Τα Συστήματα Καλλιέργειας Εσωτερικού Χώρου είναι η λύση στους κινδύνους που σχετίζονται με την παραδοσιακή καλλιέργεια. Μέσω των Συστημάτων Καλλιέργειας Εσωτερικού Χώρου, μπορούν να αποφευχθούν παράγοντες όπως οι ασταθείς καιρικές συνθήκες, οι ανεπαρκείς εκτάσεις, η περιορισμένη ποσότητα νερού ύδρευσης . Χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως η κάθετη καλλιέργεια, η υδροπονία και ο τεχνητός φωτισμός μπορούν να παραχθούν υψηλής ποιότητας φυτά για όλο το χρόνο.

Microgreen Καλλιέργεια
Καλλιέργεια Microgreens

Τα Microgreens έγιναν πολύ δημοφιλή κυρίως επειδή είναι μια εύχρηστη καλλιέργεια με υψηλό κέρδος. Χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τις γεύσεις σε πολλά πιάτα εστιατορίων και επίσης ως υπερτροφές καθώς περιέχουν πιο συμπυκνωμένα θρεπτικά συστατικά.

Άρδευση
Συστήματα Άρδευσης

Η ΙΑ Agro έχει όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων άρδευσης και υδρολίπανσης για όλους τους τύπους καλλιεργειών.

Agro-Business
Αγρο-Επιχειρηματικό Σχέδιο

Η ΙΑ Agro μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο Αγρο-Επιχειρηματικό Σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους σας.

Έρευνα και Ανάπτυξη
Έρευνα και Ανάπτυξη

●Εφαρμογές μικρού κόστους μικροεπεξεργαστών και αισθητήρων για βιομηχανικά και καλλιεργούμενα φυτά
●Διάγνωση και πρόβλεψη ζημιών γεωργικού εξοπλισμού σε πραγματικό χρόνο με χρήση αισθητήρων και υπολογιστικής νοημοσύνης (Νευρωνικά Δίκτυα)
●Αυτόματος έλεγχος και βελτιστοποίηση των σύγχρονων μεθόδων εντατικής καλλιέργειας (υδροπονία, ενυδρειοπονία, κάθετη καλλιέργεια, αστική καλλιέργεια κλπ.)

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση και Καθοδήγηση

Η IA Agro ειδικεύεται στην καθοδήγηση και την εκπαίδευση, για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την καλλιέργειά σας.

ΑΠΕ
Συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Η IA Agro παρέχει λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες με τον πιο αποτελεσματικό, αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο.
Συνεργαζόμενοι στενά με τους πελάτες μας, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και έργα καθαρής ενέργειας.

previous arrow
next arrow


Συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Η IA Agro παρέχει λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες με τον πιο αποτελεσματικό, αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο.
Συνεργαζόμενοι στενά με τους πελάτες μας, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και έργα καθαρής ενέργειας.

Συστήματα Άρδευσης

Από απλές εφαρμογές άρδευσης σε κήπους μέχρι αντλίες γεωτρήσεων ή δημοτικά αντλιοστάσια, η IA Agro αναπτύσσει νέα συστήματα που διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μπορούν να επιτύχουν συνεχή παροχή καθαρού, μη μολυσμένου νερού για κατανάλωση, άρδευση και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η ομάδα μας έχει διεξάγει εκτεταμένη έρευνα για την ποιότητα των υδάτων και τη διαχείριση λεκανών και έχει πραγματοποιήσει πολλούς σχεδιασμούς για συστήματα υδάτινων πόρων.
Έχουμε τους πόρους, τη γνώση και την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να διασφαλίσουμε περιβαλλοντικά υπεύθυνη και οικονομικά βιώσιμη παροχή νερού που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών μας.
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την IA Agro περιλαμβάνουν:

 • Εναλλακτικός σχεδιασμός παροχής νερού
 • Σχεδιασμός συστημάτων επεξεργασίας νερού
 • Επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση λυμάτων
 • Επίβλεψη και υλοποίηση κατασκευών
 • Πακέτα λειτουργίας και συντήρησης(μεταπωλήσεις)

Αγρο-Επιχειρηματικό Πλάνο

Η αγορά -στόχος σας πρέπει να είναι καλά καθορισμένη πριν από οποιαδήποτε ενέργεια στην παραγωγή!

Ένα Αγρο-Επιχειρηματικό Πλάνο εστιάζει στην ανάλυση, την αξιολόγηση και τον συνδυασμό παραγόντων που περιβάλλουν το μίγμα μάρκετινγκ κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα:ΠροϊόνΔιανομήΠροώθηση Τιμή,Ανθρώπινο Δυναμικό.

Ένα Αγρο-Επιχειρηματικό Πλάνο αποτελείται από:

 • S.W.O.T. ANALYSIS
 • Σχεδιασμό μάρκετινγκ
 • Σχέδιο δράσης/ Μεθοδολογία εφαρμογής των προτεινόμενων δράσεων
 • Οικονομικό πλάνο
 • Χρονοδιάγραμμα
 • Έλεγχος υλοποίησης πλάνου δράσης

Θρέψη Φυτού

Για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και να επιτύχετε την καλύτερη ποιότητα των φυτών, απαιτείται πλάνο θρέψης και προστασίας τους από έντομα και ασθένειες. Η IA Agro παρέχει συνταγές για θρεπτικά διαλύματα για κάθε τύπο φυτών και συμβουλεύει για ποικίλες μεθόδους καλλιέργειας με στόχο την διάγνωση και τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας καθώς και την αντιμετώπιση επιβλαβών οργανισμών.


Έρευνα και Ανάπτυξη

Οι ενδεικτικές περιοχές έρευνας της IA Agro είναι:

 • Εφαρμογές μικρού κόστους μικροεπεξεργαστών και αισθητήρων για βιομηχανικά και καλλιεργούμενα φυτά (Smart Farming, Internet of Things, Arduino, Raspberry Pi, Python, κ.λπ.)
 • Διάγνωση και πρόβλεψη ζημιών γεωργικού εξοπλισμού σε πραγματικό χρόνο με χρήση αισθητήρων και υπολογιστικής νοημοσύνης (Νευρωνικά Δίκτυα)
 • Αυτόματος έλεγχος και βελτιστοποίηση των σύγχρονων μεθόδων εντατικής καλλιέργειας (υδροπονία, ενυδρειοπονία, κάθετη καλλιέργεια, αστική καλλιέργεια κλπ.)

Εκπαίδευση και Καθοδήγηση

Η IA Agro ειδικεύεται στην καθοδήγηση και την εκπαίδευση, για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησης.
Το μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών της IA Agro, προσφέρει εκπαίδευση και καθοδήγηση που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει άτομα και ομάδες να επιτύχουν τους στόχους τους, να εκπληρώσουν τις επαγγελματικές τους δεσμεύσεις και να ανακαλύψουν ή να επαναπροσδιορίσουν τα ενδιαφέροντά τους, καθώς και να ανακαλύψουν μοναδικά ταλέντα και ικανότητες στον αγροτικό τομέα.


Συμβουλευτική Πιστοποιήσεων

Η IA Agro παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για εγκαταστάσεις φαρμακευτικής κάνναβης με σκοπό την απόκτηση πιστοποίησης κατά GACP (Good Agricultural and Collection Practices) και GMP (Good Manufacturing Practices).
Η προετοιμασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, τον σχεδιασμό της μονάδας, την εκπαίδευση του προσωπικού.