50
Έργα
Περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα στον κλάδο της Αγροτικής Ανάπτυξης
25
Φαρμακευτική Κάνναβη
Περισσότερα απο 25 εν ενεργεία συμβόλαια με Μονάδες Καλλιέργειας και Επεξεργασίας Φαρμακευτικής Κάνναβης
5
Χώρες
Ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 5 χώρες
3
Πιστοποιητικά GMP
Περισσότερες από 3 επιτυχημένες πιστοποιήσεις Μονάδων Φαρμακευτικής Κάνναβης κατά EU GMP
10
Πιστοποιητικά GACP
Περισσότερες από 10 επιτυχημένες πιστοποιήσεις Μονάδων Φαρμακευτικής Κάνναβης κατά EU GACP
3
Έργα R&D
Περισσότερα από 3 ενεργά Ερευνητικά έργα στον κλάδο της Αγροτικής Ανάπτυξης και Γεωργικής Μηχανικής

Οι Οδηγοί μας
Αποκτήστε τους οδηγούς μας

Θέλετε να κατεβάσετε τους οδηγούς μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας αποσταλούν στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση .


  Τα Τελευταία Νέα μας  13-16 ΙΟΥΝΙΟΥ

  Η ομάδα μας επισκέφτηκε την έκθεση GreenTech 2022 στο Άμστερνταμ. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε ιδέες με υφιστάμενους και νέους συνεργάτες και να ενημερωθούμε για τις τελευταίες τάσεις του αγροτικού τομέα. Ένα ταξίδι γεμάτο έμπνευση και κινητήρια δύναμη. .

  28-29 ΙΟΥΝΙΟΥ

  Η Cannabis Europa παρέχει γνώσεις αιχμής από ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και ειδικούς, και μερικές από τις πιο σημαίνουσες επιχειρήσεις στον κλάδο. Η IA Agro θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στο συνέδριο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σε βάθος το μέλλον της αγορά κάνναβης στην Ευρώπη.

  19-20 ΙΟΥΛΙΟΥ

  Προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης βιομηχανική δικτύωση και επενδυτικές/κεφαλαιουχικές ευκαιρίες, στο Διεθνές Επιχειρηματικό Συνέδριο Κάνναβης συμμετείχαν στελέχη, επιχειρηματίες και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής από περισσότερες από 80 χώρες. Μια πραγματικά εξαιρετική συνεδρία B2B και μια εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα μας να εμπλακεί σε συζητήσεις και να δημιουργήσει συνεργασίες διευρύνοντας περαιτέρω το εύρος της εξειδίκευσής μας.  Μερικοί από τους Συνεργάτες μας